Martin Luther King Award Uitreiking Heineken Music Hall April 2009.

De organisatie Dutch Versity is de enige Nederlandse Stichting die officieel partner is aan de King Center in Atlanta-U.S.A. Dutch versity streeft ernaar om vooroordelen weg te nemen bij mensen van alle diversiteiten en respect te creeren voor de medemens. Deze organisatie heeft mij benaderd om de openingsact te verzorgen. Het idee was om door middel van dans het thema van de avond over te brengen aan het publiek. Dit was een geweldige uitdaging en zeker omdat ik deze organisatie wil steunen in hun uiteindelijke doel. 

Ik ben meteen aan de slag gegaan om dansers te werven voor dit project. Daarvoor ben ik naar mijn dansopleiding gegaan waar ik 4 jaar geleden ben afgestudeerd.  De opleiding vond het een een geweldige kans en besloot een samenwerking aan te gaan. Door middel van een auditie ronde is er een selectie gemaakt en die groep kreeg de kans om voor het eerst in hun leven in een grote show te staan. De muziek mix waarop ik de choreografie heb gemaakt bestond uit verschillende fragmenten die aansloten bij het thema van de show. Ieder fragment had een specifieke boodschap en werd versterkt door korte stukjes film die op groot scherm mee draaide. Door verschillende stijlen zoals streetdance, hip hop, breakdance en jazz in deze choreografie te verwerken, was de boodschap van ons optreden duidelijk

We hebben met de groep 2 maanden getraind om deze choreografie zo goed mogelijk neer te zetten,  want als openingsact bepaal je de sfeer van de avond.

 

Videoclip van Giovanni 15 en 19 januari 2010.

Giovanni maakt al 2 jaar lang muziek en gaat februari dit jaar zijn eerste single uitbrengen. Voor zijn eerste videoclip die later te zien zal zijn op TMF en MTV, zijn wij benaderd om te figureren. Onze meidengroep en breakdance duo hebben hieraan meegewerkt. We hebben 1 dag op de dam in amsterdam opgenomen en de eindscene in een club. Producer was erg enthousiast en wil graag vaker met ons samenwerken.

 

Club Soulive in Antwerpen 2010.

Onlangs nieuw geopende club in antwerpen wilde voor de zaterdag avond tijdens het Latin Touch Event gebruik maken van danseressen.

 

De organisator van dit evenement heeft ons benaderd en vervolgens hebben wij onze meest geschikte dansers en danserssen ingezet op zaterdag 6 en 13 November 2010.

 

 

Zie kopje foto’s.

Promotie opdrachte voor de Medische Wereld 2011.

 

Voor een nieuw ontwikkeld apparaat voor de medische wereld zijn wij benaderd om de promotie hiervan te doen doormiddel van het overhandigen van een mailing.

 

 

Omdat de ontwikkeling op medisch gebied de laatste jaren steeds sneller gaat en grotere stappen neemt had de opdrachtgever  een link gelegd naar de Quikstep dans.

 

Om de overhandiging van deze maling een persoonlijk tintje te geven hebben wij een danspaar ingezet die bij verschillende ziekenhuizen in Nederland de klant de mailing overhandigd  voorafgaand van een 2 minuten durende Quikstep dans opvoering geheel in bijpassende  kleding en muziek.

 

 

Deze opdracht gaan wij uitvoeren begin Februari 2011.

 

 

 .naar boven
2009 Roxy Entertainment // +31 (0)6-10695590 // Sjoukje Dijkstralaan 18, 2134 CN Hoofddorp // info@roxy-entertainment.nl // K.v.K. Nr.: 34392684 // webdesign by: www.stereographics.nl